Konec jednoho kšeftu s drogami na sídlišti! Dealer z Mostu je už za mřížemi
Narkoman. Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy je stíhán mosteckou policií 32letý muž z Mostu. V současné době je již ve věznici.

Mostečan měl podle šetření kriminalistů toxi týmu v letošním roce v Mostě na sídlišti Zahradní v ulici Rozmarýnová a také na jiných místech obstarat a následně prodat nebo zdarma poskytnout nejméně v 25 případech za různé finanční částky přesně nezjištěné množství psychotropní látky metamfetaminu.

"Obviněný Mostečan si usnesení o zahájení trestního stíhání převzal ve vazební věznici, kde je nyní pro majetkové delikty a za drogovou kriminalitu mu hrozí v případě uznáni viny až pětiletý trest odnětí svobody," přiblížila mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru