Nebezpečný jezdec v Mostě! Normální člověk by v jeho stavu těžko chodil
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté hlídkové služby zastavili k silniční kontrole v ulici Lipová v Mostě řidiče osobního vozidla Citroen. Hlídka u motoristy provedla dechovou zkoušku na alkohol, která byla opakovaně pozitivní.

Výsledek? 2,2 promile alkoholu v dechu. To je u běžného člověka těžký stupeň opilosti, po kterém už může přicházet bezvědomí. Pokud byl šofér alkoholu navyklý, mohlo jít i o nižší stupeň opilosti.

A to nebyl jediný prohřešek, na který se přišlo. "Dalším šetřením policisté zjistili, že řidič má pozastavené řidičské oprávnění pro všechny skupiny," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Muži ve věku 39 let z Mostu policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru