Mladíci si v Mostě vyrazili do trafiky ráno ve dvě hodiny
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z provinění krádeže a poškození cizí věci a pokusu krádeže mladíka z Mostu a jeho staršího komplice z pokusu provinění krádeže a poškození cizí věci ve spolupachatelství.

Mladší z dvojice měl v Mostě vniknout za použití násilí do prodejny tabáků, kde měl odcizit různé tabákové výrobky a dva kusy skleněných bong, vše za 2 200 korun. O tři dny později se do prodejny vrátil s kamarádem.

"Stačili rozbít výlohu a poté se dali na útěk. Mladší z dvojice byl nedaleko místa činu vypátrán policisty hlídkové služby a strážníky, staršímu se podařilo utéct. I tak ho nakonec policisté vypátrali," sdělila mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Dvojice poškozenému trafikantovi zanechala škodu vyšší než šest tisíc korun. Odcizené kuřivo nebylo zajištěno.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru