AKTUÁLNĚ: Dvě auta se střetla u Havraně, tři v Chomutově, další se převrátilo nad Dubím
Ilustrační foto: HZS ČR
Most

Ústecký kraj – Ke dvěma dopravním nehodám došlo zhruba čtvrt hodiny před jednou hodinou odpolední ve čtvrtek na silnicích Ústeckého kraje. K jedné vyjíždějí hasiči na Mostecku, u druhé zasahují na Teplicku. Policisté také řeší havárii tří vozidel v Chomutově.

Ke srážce tří automobilů vyjížděli policisté okolo dvanácté hodiny na silnici I/13 u chomutovského Globusu. Auta havarovala kvůli nedobrzdění. Kvůli silnému provozu se tvoří kolony.

Před jednou odpolední havarovala dvě auta na silnici I/27 z Mostu do Havraně. Srazila se u odbočky na Nemilkov. Jeden automobil skončil mimo vozovku. Při střetu došlo k jednomu lehkému zranění na hlavě. S omezením počítejte v místě vyšetřování nehody do 15. hodiny.

Záchranné složky aktuálně zasahují rovněž na silnici I/8 na okraji Dubí ve směru na Cínovec. Automobil se při nehodě převrátil na střechu. I zde mělo dojít k jednomu zranění, podle informací redakce má být poraněna žena. Vyšetřování nehody bude probíhat do 15. hodiny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru