AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Tramvaje v centru města stojí. Několik cestujících se zranilo
Foto: Kuba Zápotocký
Most

Most - Patnáct minut před polednem došlo v centru města Mostu na třídě Budovatelů u Centralu k zastavení provozu tramvají. Důvodem bylo vjetí osobního vozidla do dráhy tramvaje, která musela prudce zabrzdit.

Následkem brzdění se zranilo několik cestujících. Na místě jsou policisté a zasahovala i Zdravotnická záchranná služba, která odvezla zraněné cestující do nemocnice. Ve směru k dopravnímu podniku za sebou momentálně stojí šest tramvají, z toho jedna pracovní.

Vyšetřování incidentu stále probíhá, přesný počet zraněných není znám. Pokud se rozhodnete cestovat městskou hromadnou dopravou v tomto směru, doporučujeme využít raději autobus.

0801tramvaje1

0801tramvaje2

0801tramvaje3

0801tramvaje4

0801tramvaje5

0801tramvaje6

0801tramvaje7

8x foto: Foto: Kuba Zápotocký

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru