Smutný konec pátrání. Pohřešovaná žena byla nalezena bez známek života
Policisté v úterý dopoledne prohledávali za pomoci raftu nafukovacího člunu a speciální techniky koryto říčky Chomutovky v Postoloprtech. Foto: Michal Hrdlička
Most

Postoloprty - Lounští kriminalisté ukončili v úterý před polednem pátrání po dvaapadesátileté ženě z Lounska, která zmizela na Nový rok. Případ má bohužel tragický konec.

Smutný výsledek pátrání potvrdila lounská policejní mluvčí. "Pohřešovaná žena (ročník 1966) byla nalezena bez známek života," řekla pro redakci e-lounsko.cz Irena Pilařová.

Kde a za jakých okolností bylo tělo ženy nalezeno, policie neuvedla. "K případu nebudeme v tuto chvíli poskytovat více informací," uzavřela lounská policejní mluvčí.

Po 52leté ženě lounští kriminalisté intenzivně pátrali od čtvrtka (3. ledna 2019). Pátrací akce pokračovala i včera (úterý 8. ledna) v dopoledních hodinách (psali jsme ZDE). Policisté z poříčního oddílu Ústí nad Labem prohledávali za pomoci nafukovacího člunu a speciální techniky koryto říčky Chomutovky v Postoloprtech.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru