Policisté z poříčního oddílu Ústí nad Labem se chystají propátrávat za pomocí raftu nafukovacího člunu a speciální techniky koryto říčky chomutovky v Postoloprtech. 5X foto: Michal Hrdlička
Most

Postoloprty - Lounští kriminalisté od čtvrtka (3. ledna) intenzivně pátrali po 52 leté ženě (psali jsme ZDE). Pátrací akce pokračovala i dnes v dopoledních hodinách. Policisté z poříčního oddílu Ústí nad Labem prohledávali za pomoci raftu nafukovacího člunu a speciální techniky koryto říčky Chomutovky v Postoloprtech.

Přítel pohřešované ženy ji postrádal již od 1. ledna letošního roku. Policii však své obavy nahlásil dodatečně. "Naposledy se žena pohybovala v Postoloprtech. Se svým přítelem odcházela z jedné místní restaurace okolo půl druhé ráno. Po cestě se však na chvíli rozdělili a muž svou přítelkyni už nenašel," uvedla k případu lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=tSC1mqmhU3A

Foto

0801patrani1

0801patrani2

0801patrani3

0801patracka5

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru