AKTUÁLNĚ: Silnice pod Hněvínem zůstala otevřená, uzavírka je nyní v plánu za týden
Silniční most pod Hněvínem je v zoufalém stavu. Ale zůstal otevřený. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Podle plánu silničářů se mohl most pod Hněvínem na cestě z Litvínova do Mostu uzavřít ve středu dopoledne. Silnice ale zůstala průjezdná.

Z informací dopravního servisu Policie ČR nyní vyplývá, že plánovaná uzavírka má platit od úterý 22. ledna od 10. hodin. Zda tomu ale skutečně tak bude, není jisté. Nicméně jakmile se most kvůli velmi špatnému technickému stavu uzavře, začnou platit ve směru z Litvínova na Most objížďky přes Komořany. „V souladu s rozhodnutím Krajského úřadu Ústeckého kraje o uzavírce silnice I/27 ve směru Litvínov – Most bude nutné užití uvedené objízdné trasy v termínu do 31. března 2019,“ informovala litvínovská radnice.

V další fázi rekonstrukce bude uzavřený úsek silnice č. I/13 pod předmětným mostem, kdy bude provoz vozidel po silnici č. I/27 ve směru Most – Litvínov (spodní část silnice) upraven na obousměrný.
Vydáním rozhodnutí Krajského úřadu Ústeckého kraje o povolení uzavírky tohoto mostu budou známy konkrétní termíny jednotlivých etap stavebních prací, o kterých budeme opět informovat.

Most ev.č. 27-027.1 bude uzavřený po celou dobu jeho rekonstrukce, minimálně do konce září 2019. Je ale zřejmé, že zbourat a postavit nový most se v tomto termínu nestihne.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru