V jednom dni kradla Mostečanka ve třech obchodech, skončila ve vězení
Ilustrační foto: VS ČR
Most

Most - Sérii krádeží má mít na svědomí 28letá žena z Mostu. V jedné herně měla okrást muže o peněženku. V drogerii měla odcizit dva parfémy, které následně prodala. V supermarketu v její tašce zmizely zubní pasty, káva a další zboží. Lup si neodnesla, byla zadržena.

Následně v jednom dnu v obchodním domě navštívila se zištným úmyslem tři prodejny. V prodejně sportu měla odcizit oděvy. Byla zadržena a prodavačům vrátila jedny kalhoty. Další dvoje měla na sobě a zajistili je až policisté. Ti u ženy našli další věci, které procházely z jiných obchodů.

V prodejně s knihami měla žena odcizit knihu s křížovkami a panenku, z prodejny oděvů si měla odnést sedm triček, 4 kraťasy, ponožky, plátěnou tašku, vše za 3 600 korun.

"Část věcí stihla ve stejný den prodat. Žena byla již odsouzena za krádeže a soud vydal příkaz k dodání do výkonu trestu, kam nakonec byla žena eskortována. Celková škoda se vyšplhala na částku 8 600 korun," uvedla k případu mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru