OPRAVDU SE STALO: Mostečan vybral během chvíle z cizí karty statisíce korun!
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Mostecká policie objasnila případ krádeže peněz z cizího účtu. Muž ve věku 24 let z Mostu měl loni odcizit svému kamarádovi platební kartu. Z té vybral pořádnou sumu.

"Jako spolujezdec využil situace, kdy se poškozený věnoval řízení a měl si přivlastnit volně položenou platební kartu. Následně požádal o zastavení s tím, že si chce něco zakoupit. Stihl u bankomatu vybrat celkovou částku 300 000 korun. Poté se do auta vrátil a nepozorovaně kartu dal na původní místo," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Peníze během několika dnů utratil a prohrál na automatech. Mostečan je obviněn z přečinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Za toto jednání mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Obviněný je stíhán na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru