Luďan se vrátil do Mostu! Seriál pomůže tlumit bolest
Mostecký hospic dostal přes devadesát tisíc z výtěžku z předpremiérových promítání. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Herec Martin Hofmann, režisér Jan Prušinovský a kreativní producent Michal Reitler předali v úterý odpoledne Hospici v Mostě šek na částku 93 921 Kč. Tolik se vybralo v rámci prosincových regionálních předpremiér seriálu MOST! v Ústí nad Labem, Ostravě, Plzni, v Praze a ve městě Most, podle kterého je seriál České televize pojmenován.

Akce se zúčastnili kromě ředitelky hospice Blanky Štěvicové i náměstek hejtmana Ústeckého kraje Zdeněk Matouš a primátor Mostu Jan Paparega.

„Vybrané peníze použijeme na léčbu pacientů. Pořídíme za ně léky a náplasti tišící bolest, což je pro naše klienty velmi důležité,“ vysvětluje ředitelka hospice Blanka Štěvicová a dodává: „Každé pondělí se na seriál díváme a hned v úterý o něm diskutujeme. Zdravíme se ‚Dycky Most!‘“

Komediální Most!, tvůrčího dua Jan Prušinovský, Petr Kolečko, se těší velké divácké oblibě. Pátý díl sledovalo více než 1,5 milionu diváků s podílem na publiku přesahujícím 38 %. Seriál dosahuje rekordních čísel v odložené a internetové sledovanosti, které navyšují živou sledovanost o šestačtyřicet procent.

Jste zvědaví, jestli přijde druhá série seriálu? Odpověď přineseme ve večerních hodinách.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru