Válka s Havířovem! Most bojuje o hřiště od Lidlu. Řetězec na poslední tři dny skryje výsledky hlasování
Ilustrační foto: Lidl
Most

Most - V polovině je hlasování společnosti Lidl o posledních deset Rákosníčkových hřišť. Zájem veřejnosti je rekordní a ještě není nic ztraceno. Přinášíme stav hlasování k dopoledním hodinám 16. února 2019 a připomínáme, že se hlasuje ve čtyřech kategoriích dle počtu obyvatel.

Mostecka se týká kategorie měst od 25 do 100 tisíc obyvatel. Zuří tady souboj prvního Havířova se 13450 hlasy s druhým Mostem se 13359 hlasy. Třetí v pořadí, Uherské Hradiště, už ztrácí skoro tři tisíce hlasů a zatím je mimo hru. Lidé z prvních dvou měst se mohou těšit na novou hrací plochu. Polevit v hlasování ale může znamenat, že vše nakonec dopadne jinak. Havířov mohutně na Facebooku vyzývá k hlasování a z Mostu si tak trochu i utahuje. Most má ale silnější základnu zejména ve skupině Most, která snahy mosteckých rodičů společně s naším serverem podoruje.

I přes to, že se již rýsují favoriti, druhá půlka hlasování může leccos změnit. Hlasovat můžete každý den až do 28. února 2019 na webových stránkách projektu www.lidl-rakosnickova-hriste.cz a na Facebooku Lidl Česká republika www.facebook.com/lidlcesko. Každý hlasující může denně poslat dva hlasy. Na webových stránkách projektu bude možné sledovat průběžné výsledky hlasování, které jsou každý den pravidelně aktualizovány k 16.00 hod. Zveřejňovány jsou výsledky získané do 23.59 hod. předchozího dne.

„Abychom to udělali napínavé, v posledních třech dnech nebudeme již zveřejňovat průběžné výsledky. Půjde o velké finále projektu, který dělá radost nejen dětem,“ říká mluvčí společnosti Lidl Zuzana Holá.

Výsledky hlasování budou zveřejněny nejpozději do 10. března 2019 na webových stránkách projektu a Facebooku Lidl Česká republika.

Dětská hřiště staví Lidl již osm let. Za tu dobu vzniklo po celé republice 89 Rákosníčkových hřišť v celkové hodnotě přes 133 milionů korun. Devadesáté hřiště (vybrané v hlasování už loni) bude postaveno letos na jaře na pražském Barrandově. Sté hřiště pak úspěšný projekt završí.

A jaké atrakce nabízí dětem tato hřiště se symbolem zeleného skřítka? K aktivnímu hraní mohou děti využít velkou prolézačku, pískoviště, šikmou horolezeckou stěnu, lanovou překážku, kolotoč nebo různé druhy houpaček. Klidovou zónu doplňuje klasický dětský domeček. Celé hřiště je oplocené a poskytuje dostatek laviček a zpevněnou plochu pro kočárky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru