Na Mostecku je zavřený třetí silniční most, začalo se s jeho demolicí
Demolice mostu v Nemilkově. Foto: Oldřich Hájek
Most

Nemilkov - Neprůjezdná je silnice druhé třídy z Mostu ve směru k počeradské elektrárně v Nemilkově. Dělníci zde rozebírají železobetonový silniční most. Jde o třetí přemostění, které se na Mostecku likviduje kvůli špatnému technickému stavu.

Silniční mostek leží uprostřed osady Nemilkov na silnici číslo 255. Platí zde úplná uzavírka a objízdná trasa vede přes Havraň. Místo mostu přes říčku Srpinu vyroste zcela nový. Silnice má být uzavřena do konce října.

V současné době už probíhá výstavba nového silničního mostu do městské části Rudolice. I ten musel být zbourán kvůli nevyhovujícímu stavu. Přemostění železničního koridoru a řeky Bíliny by mělo být hotovo do poloviny letošního července. Do té doby platí povolení k uzavírce vydané mosteckým magistrátem. Objížďka vede po silnici okolo přesunutého kostela.

Největší demolicí a následně stavbou bude likvidace mostu na silnici spojující Litívnov s Mostem. Úsek pod Hněvínem je již uzavřený a na mostě probíhají přípravné práce k demolici. Termín dokončení nového mostu není kvůli neustálemu odsunování prací znám. Objízdná trasa je vyznačena ve směru z Litvínova přes Komořany. Uzavírka se zatím nijak nedotýká jízdy z Mostu na Litvínov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru