Pomozte při pátrání! Pohřešovaný muž by si mohl sáhnout na život
Foto: Policie ČR
Most

Mostecko /AKTUALIZACE: Muž byl vypátrán, je živý/ - Policisté pátrají po pohřešovaném muži z Mostecka. Muž je pohřešován od dnešních ranních hodin, kdy odešel ze svého bydliště. Vzhledem k podezření, že by si mohl sáhnout na život, policisté žádají o pomoc veřejnost.

Muž je střední postavy, cca 180 -185 cm vysoký. Vlasy má vyholené a nosí vousy střihu strniště. V době odchodu měl na sobě černou bundu, modré džíny, a hnědé zimní boty.

Podle informací, které má policie k dispozici, muž odjel z Mostu svým vozem značky Renault Megane černé barvy RZ 7U2 8455. Policisté zjistili, že byl naposledy spatřen ve voze v ranních hodinách v Praze – ve směru na dálnici D1.

"Informace k pohřešovanému přijmeme na jakékoliv policejní služebně nebo na lince tísňového volání 158. Děkujeme," uvedla policejní mluvčí Alena Bartošová.

Bližší informace k muži naleznete zde v odkaze (pokud je odkaz nefunkční, byla osoba vypátrána).

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru