AKTUÁLNĚ: Neskutečné! Kamion omylem vyjel skoro až na vrchol Hněvína. Zasekl se v poslední zatáčce
Kamion dojel do poslední zatáčky. Tou už neprojel. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most – Nedůvěřujte slepě navigacím! K srdci si to nevzal řidič kamionu, který ve středu večer vyjel až téměř na hrad Hněvín v Mostě. Teď stojí zaseknutý v poslední zatáčce.

Cesta nahoru musela být hodně strastiplná. Už v sedle muselo být řidiči podezřelé, kam ho cesta vede. Minul velké parkoviště, kde by byla poslední šance se otočit. Hodně prudkým stoupáním po úzké silnici a v tmavém lese potom dojel až do poslední levotočivé zatáčky.

S jejím sklonem a poloměrem mají co dělat někdy i řidiči dodávek, natož takový kolos! A právě tam zůstal šofér viset. Na místo již přijela policie, přivolaní jsou také hasiči. Cesta je pro automobily momentálně zablokovaná a neprůjezdná. Pokud někdo zůstal s automobilem na parkovišti pod hradem, čekají ho nejspíš hodiny čekání, než se tahač s návěsem podaří uvolnit.

1303kamionhnevin2

Kamion dojel do poslední zatáčky. Tou už neprojel. Foto: e-mostecko.cz

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru