Namaste India potěší své hosty nejen skvělým jídlem, ale i ukázkou bollywoodských tanců, termín si rezervujte
Nefalšovaná indická kuchyně, a teď i zábava v Mostě. Přijďte se podívat.
Most

Most - Otevřeli v září loňského roku a už patří mezi oblíbené restaurace v širokém okolí. Vaří tu totiž nefalšovanou indickou kuchyni, z rukou rodilých Indů. Používají originální koření, které si dováží z Indie. Při vstupu do restaurace Namaste India na vás dýchne orient.

Majitel restaurace Sumeet Sahu, certifikovaný kuchař z Džajpuru, pro své zákazníky připravil i malé překvapení. V určitých termínech vás při dobré večeři v této restauraci potěší i ukázka bollywoodských tanců. Nejen že se můžete dívat, jak v Bollywoodu tančí, ale můžete se zúčastnit i malé lekce těchto tanců.

Nejbližší termín, kdy vás u večeře tato příjemná kulturní vložka čeká je 23. března od 19.30 hodin. Jelikož je kapacita míst v restauraci omezená, doporučujeme si na tento večer místo v Namaste India rezervovat. Rezervaci můžete provést osobně nebo na tel. 417 633 219 nebo na mobilní tel. 776 204 019, případně mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Další informace najdete zde.

O restauraci Namaste India jsme psali v článku Nová restaurace v Mostě! Ochutnáte tu nefalšované indické jídlo. Namaste India vás určitě potěší

Podívejte se na naše video z Namaste India

https://www.youtube.com/watch?v=CQrvgl1A7jk

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru