Loupež v Mostě: Nejprve chtěl peníze, pak mobil a nakonec vzal hodinky;
Ilustrační foto
Most

Most - Z trestného činu loupeže obvinila mostecká policie 32letého muže z Mostecka.

Ten měl dle kriminalistů koncem února v Mostě v polední době sedět na lavičce, když kolem šel starší muž. Na toho měl pokřikovat nadávky a žádat finanční hotovost ve výši 200 korun. Poškozený mu odvětil, že mu nic nedá. "Obviněný vstal z lavičky a muže napadl fyzicky tak, že ho měl povalit na trávu, a z kapsy svetru pod bundou se mu snažil vytrhnout mobil. Napadenému se podařilo telefon ubránit. Obviněný mu při tom z ruky odcizil náramkové hodinky a následně z místa odešel," popisuje událost Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR v Mostě.

Kriminalisté totožnost neznámého vyšetřováním odhalili. Muž byl obviněn i z přečinu výtržnictví. Toho se již v minulosti dopustil.

Stíhaný muž je vyšetřován na svobodě. Poškozený utrpěl drobné poranění a hmotnou škodu ve výši 500 korun. Hodinky policie nezajistila.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru