Muž měl zakázaný kontakt se ženou kvůli domácímu násilí. Chytili ho, když ji sledoval ve městě
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté v Mostě sdělili začátkem března podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Muž měl opakovaně kontaktovat poškozenou, i když nesměl.

Porušil tak usnesení o předběžném opatření, kdy bylo soudem prodlouženo jeho vykázání z domácnosti. Muž byl v únoru z bytu v Mostě vykázán kvůli domácímu násilí, které mělo podobu verbálního i fyzického napadení.

"Policisté na základě šetření tenkrát rozhodli o využití institutu vykázání a soud dobu vykázání prodloužil s povinností opustit obydlí, zdržet se styku s poškozenou a navazovat s ní kontakty. Muž však toto opatření nerespektoval a měl v březnu ženu opakovaně kontaktovat," sdělila mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Naposledy tento týden, kdy ho policie zadržela opět při sledování ženy ve městě. Policisté mu znovu sdělili i tentokrát podezření ze spáchání trestného činu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru