OBRAZEM: Toto je nová silnice z Mostu k Celiu a dále. Máme odhad, kdy bude otevřená
Nový pohled na město Most ze silnice vedoucí na Mariánské Radčice. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Zatím se tam prohánějí jen cyklisté a bruslaři, občas projede náklaďák stavbařů či dělník v osobním autě. Nejspíš ještě několik měsíců to tak zůstane. Podívejte se s námi už teď, jak vypadá nová silnice z Mostu do Mariánských Radčic.

Označení silnice Most - Mariánské Radčice není úplně přesné, protože ústí na současnou silnici mezi Braňany a Mariánskými Radčicemi. Začíná v Mostě na novém lanovém přemostění říčky Bíliny a železničního koridoru, pokračuje nad jezerem Most okolo sídliště Železničářů. Před Celiem se na chvíli napojuje na opravenou silnici z Kopist ke skládce, aby tam dále pokračovala přes další přemostění až k odkališti, kde končí.

Vedle silnice vede ještě cyklostezka. "Silnice Most-Mariánské Radčice bude zprovozněna pravděpodobně v měsíci červnu až červenci letošního roku. Záleží však na zhotoviteli (Herkul a.s.) a investorovi (ČR zastoupená Ministerstvem financí). Město Most nemá téměř žádné možnosti, jak proces předání a převzetí stavby urychlit," uvedl primátor města Mostu Jan Paparega na webu magistrátu v odpovědích na dotazy obyvatel.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru