Hádka v hospodě s personálem měla nečekaný konec: Vztek si dvojice vybila vykradením auta
Ilustrační foto
Most

Most - Policie v Mostě obvinila z přečinu poškození cizí věci a výtržnictví 24letého muže z Mostu a z přečinu krádeže 21letého Mostečana.

Oba byli v jedné mostecké restauraci na sídlišti Zahradní, kde měl mít starší rozepři s personálem. Zřejmě vztek si poté starší z dvojice vybil na ulici, kde měl rukou udeřit do skla u zaparkovaného osobního vozidla, které rozbil. Jeho kamarád poté oknem do vozu vnikl a z interiéru měl odcizit dámské sluneční brýle v hodnotě 3 000 korun.

"Poškozením vozu vznikla jeho majiteli škoda vyšší než pět tisíc korun. Mladší z dvojice je nyní ve výkonu trestu odnětí svobody pro jinou trestnou činnost, starší je stíhán na svobodě," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru