Kdosi v Mostě krade středy kol. Zaměřuje se nejspíš jen na některé značky
Takto vypadá střed kola a kolo již bez něj. Foto: čtenářka
Most

Most - Majitele aut v Mostě kdosi okrádá o středové kryty kol. Zaměřovat se má na vozy značek Audi, BMW a Volkswageny.

"Již podruhé během 14 dnů nám to někdo ukradl," svěřuje se naší redakci čtenářka M. D. Její celé jméno je serveru e-mostecko.cz známo. A není podle další indicií rozhodně sama, koho zlodějíček či zlodějíčci obrali. "Již několik lidí se ozvalo i na Facebooku, že se jim stalo to samé. Známá dokonce měla vyšroubované dva šrouby u kola," uvádí čtenářka.

Za mosteckým Kahanem se objevilo hned pět aut výše jmenovaných značek a všem chyběly dva středy vždy na levé straně. Nové kryty stojí kolem pěti set korun. "Jde nám o to, aby se ozvalo co nejvíce lidí a mohlo se s tím něco dělat," dodává M. D.

Pokud vás potkalo něco podobného, napište do diskuze pod článkem nebo pošlete kontakt redakci na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., předáme jej.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru