Most vyhrál Rákosníčkovo hřiště od Lidlu, už známe termín jeho otevření
Rákosníčkovo hřiště. Ilustrační foto: Lidl
Most

Most – Slavnostní otevření Rákosníčkova hriště naproti prodejně Lidl v mostecké Višňové ulici se uskuteční 30. června. Město získalo hřiště díky hlasování lidí v anketě obchodního řetězce.

Program plný her, soutěží, občerstvení a divadelního představení se koná od 10 do 17 hodin. Od 11 hodin přivítá děti Michal z Kouzelné školky. Chcete fotku s pohádkovou postavou? I Rákosníček dorazí.

V kategorii od 25 001 do 100 000 obyvatel skončil Most druhý za vítězným Havířovem a před třetím Uherským Hradištěm. Během února získalo naše město neuvěřitelných 37 660 hlasů. Moderní dětské hřiště přijde společnost Lidl na 1,5 milionu korun.

Rákosníčkovo hřiště nabídne dětem k aktivnímu hraní velkou prolézačku, pískoviště, šikmou horolezeckou stěnu, lanovou překážku, nechybí ani kolotoč a různé druhy houpaček. Klidovou zónu uvnitř oploceného hřiště doplňuje domeček a dostatek laviček.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru