Policisté zjistili u 28 přestupků u motoristů, cyklisté u Matyldy a Benediktu měli vše v pořádku
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Na Mostecku proběhla republiková i krajská dopravní akce. Při republikové dopravní akci se policisté zaměřili na kontrolu zneužívání návykových látek řidiči motorových vozidel a při krajské akci hlídky kontrolovaly cyklisty.

Muži v uniformách při noční a denní akci provoz sledovali na místních komunikacích i silnicích I. třídy, cyklisté byli kontrolám podrobeni i u rekreačních lokalit Matylda a Benedikt.

"Při noční akci policisté zastavili 54 vozidel a odhalili 28 dopravních přestupků, za které řidičům uložili pokuty za téměř 12 tisíc korun. Tři osoby nebyly připoutané, 2 řidiči jeli rychleji, než je dovoleno, jiný motorista neměl doklad o pojištění odpovědnosti. U tří aut byl zjištěn špatný technický stav," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. Nikdo z kontrolovaných motoristů nebyl pod vlivem alkoholu či drog.

Při druhé akci mělo 12 cyklistů vše v pořádku. I tak policisté zjistili během této denní akce 26 přestupků v silniční dopravě a řidiče za ně pokutovali.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru