Místo nehody. Kamion stojí přes vozovku. Silnice je uzavřená. Foto: Oldřich Hájek
Most

Chomutovsko – V pátek krátce před polednem se stala dopravní nehoda na silnici I/13 z Chomutova do Mostu. Srazil se tady kamion s dodávkou. Silnice je ve směru na Most uzavřena.

Nehoda se stala v 11.40 hodin zhruba 1,5 kilometru za přemostěním na Kijice. Nákladní vůz se tady střetl s dodávkou, kterou řídila žena. Dodávka po nehodě skončila v příkopu. Podle policie byla řidička naštěstí jen lehce zraněna.

V tuto chvíli na místě probíhá vyšetřování nehody. Havarovaný kamion stojí přes vozovku. Silnice z Chomutova do Mostu je proto uzavřena. Policisté dopravu odklánějí. Uzavírka je zatím plánována zhruba do 14.00 hodin. V případě, že by kamion nebyl pojízdní, je možné, že se protáhne.

2106autonehoda1

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru