Muž po srážce s autem pod Šibeníkem zemřel. Policisté hledají svědky havárie
Nehoda pod Šibeníkem dopadla tragicky. Foto: čtenářka
Most

Most - Vyšetřovatel služby kriminální policie vyšetřuje okolnosti dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 13. června kolem 17.30 hodiny v ulici Josefa Suka v Mostě.

Tam v místě, kde je přechod pro chodce ke kopci Šibeník, nad blokem 510, měla řidička osobního vozidla značky Hyundai Getz narazit do staršího muže, který měl vozovku přecházet se psem po vyznačeném přechodu pro chodce.

"Chodec utrpěl zranění, se kterým byl letecky transportován do nemocnice, kde na druhý den na následky zranění zemřel," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Policisté s ohledem na šetření této vážné nehody hledají svědky, kteří by policii mohli poskytnout jakoukoliv informaci k události. Policie by uvítala i videozáznamy z kamer projíždějících vozidel, pokud je má někdo k dispozici. Případní svědci mohou zavolat na linku tísňového volání 158.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru