Zastávky ve Višňové ulici budou nově bezbariérové. Práce začnou za pár dní
Zastávky ve Višňové ulici čeká rekonstrukce. Foto zdroj: Mostecké listy.
Most

Most - Dvě protilehlé zastávky městské hromadné dopravy ve Višňové ulici v Mostě budou rekonstruovány. Rekonstrukce začne v druhé polovině července. Informovaly o tom Mostecké listy.

Vytvořeno bude bezbariérové nástupiště a bezbariérové vodicí linie pro pohyb nevidomých a slabozrakých lidí. Nejprve přijde na řadu jedna, po jejím dokončení se bude rekonstruovat protilehlá zastávka. Provedeny budou ze speciálních bezbariérových betonových panelů a obrubníků.

Součástí stavby je i úprava dešťové kanalizace a úpravy zeleně. Zhotovitelem je společnost JMV tech, s.r.o. Městskou pokladnu přijde rekonstrukce zastávek zhruba na 4,8 milionu korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru