Zloděj řádil! V herně ukradl deset tisíc, kradl v krámě, okradl příbuznou a známou. Šel do vazby
Ilustrační foto
Most

Most - Z trestného činu krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci čelí obvinění 28letý muž z Mostu. Ten má mít na svědomí čtyři krádeže.

V jedné mostecké prodejně si tento víkend do svého batohu ukryl zboží za více než 1 500 korun. Byl na místě zadržen ostrahou prodejny a předán policii.

V centru Mostu přišel začátkem července do herny, kde využil okamžiku, kdy obsluha odešla do zadních prostor, vnikl za obslužný pult a tam z neuzamčené zásuvky odcizil hotovost ve výši 10 000 korun. Následně z herny utekl.

V dalším případě měl tento měsíc v ulici Budovatelů vniknout do bytu své příbuzné, když vykopl vstupní dveře, které poškodil a uvnitř rozbil kopem kuchyňský sporák a následně z bytu odešel. Majiteli bytu způsobil škodu ve výši 6 500 korun.

Do téhož bytu přišel o dva dny později a své bývalé přítelkyni odcizil peněženku s doklady. Celkem způsobil škodu ve výši 18 600 korun.

"Vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět na vazební stíhání a soud včera muže poslal do vazby. Za tyto krádeže obviněnému hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Už v minulosti byl za krádeže odsouzen a potrestán," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru