Ochranka ze supermarketu honila zloděje, ten proti nim vytáhl zbraň!
Ilustrační foto: CC0
Most

Mostecko - Policie v Mostě obvinila ze zločinu vydírání a přečinu výtržnictví 45letého muže z Litvínova.

Ten byl ve druhé polovině července o víkendu zadržen ostrahou jednoho mosteckého supermarketu po předešlé drobné krádeži. Ostraha podezřelého zadržela poté, co prošel pokladnou bez placení.

Muž však využil nestřeženého okamžiku a z nákupního centra utekl ven. "Dva pracovníci ostrahy podezřelého pronásledovali a on na oba při útěku vytáhl krátkou zbraň a namířil na ně. Nakonec z místa utekl," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Policisté ho dopadli o dva dny později, při řešení jiného incidentu v Mostě, když při šetření zjistili, že odpovídá popisu hledané osoby. Zbraň policisté zajistili, šlo o černou plastovou kuličkovou zbraň.

Muž je stíhán na svobodě a hrozí mu až osmiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru