Muž opakovaně krade. Sebral i přepravku s pivem. To prý vylil a přišel si pro zálohu
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Letos v únoru vykonal 29letý muž z obce na Mostecku trest odnětí svobody a o pár měsíců později kradl znovu.

Podle kriminalistů měl muž v Mostě vniknout v nočních hodinách do prodejny poblíž centra města, kde odcizil devět kusů mobilních telefonů, notebook a další věci, vše za 46 tisíc korun.

Dva dny před tím se měl vloupat do prodejny potravin v Mostě, kde hledal věci k odcizení. Odnést měl přepravku s pivy za 460 korun. Pivo údajně vylil a přepravku s prázdnými lahvemi odevzdal v obchodě.

"Celkem napáchal škody za 68 tisíc korun. Muž je nyní ve vazební věznici pro jinou trestnou činnost. Odcizené mobily a notebook prý prodal náhodným zájemcům. Vyšetřovatel ho obvinil z přečinu krádeže a poškození cizí věci. Za tyto krádeže mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru