Muž větral byt v prvním patře, kamarád mu tam oknem vlezl a vykradl ho
Ilustrační foto
Most

Most - Muž ve věku 28 let z Mostu měl dle zjištění mosteckých policistů krást v bytě svého kamaráda.

Ve druhé polovině července ve večerních hodinách kráčel sídlištěm Zahradní v Mostě a povšiml si otevřeného okna u bytu v prvním patře. Vylezl na zábradlí a poté se vyhoupl na stříšku nad vchodem do domu a následně otevřeným oknem vnikl do bytu.

"Z pokoje měl odcizit notebook, mobilní telefony, šperky a další výrobky spotřební elektroniky, vše v hodnotě 20 tisíc korun. Notebook dal údajně do zastavárny, ostatní věci prý prodal náhodným osobám. Kriminalisté odcizené věci již nezajistili," sdělila k případu Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR v Mostě.

Vyšetřovatel Mostečana obvinil z přečinu krádeže a porušování domovní svobody. Už v minulosti kradl a byl za to odsouzen. Muž je stíhán na svobodě a za krádež mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru