Dobrá práce policistů ze Zahradní: Brzy našli zlodějku mobilu z baru
Ilustrační foto
Most

Most - Dobrou práci odvedli policisté obvodního oddělení Most Zahradní. Ti brzy odhalili totožnost mladé ženy, která měla odcizit mobilní telefon.

Ke krádeži došlo o víkendu v jednom mosteckém baru na sídlišti Zahradní. Tam měla teprve 19letá žena z Mostu z barového pultu ukrást mobil, který byl volně položený a bez dozoru, a bar záhy opustila.

"Přivolaná hlídka podle popisu a na základě místní a osobní znalosti vytipovala podezřelou a následně ve spolupráci s policisty hlídkové služby a strážníky ženu týž den o něco později vypátrala," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR. Odcizený mobil měla žena u sebe, byl ale rozebraný.

Okradená majitelka vyčíslila škodu na částku 11 tisíc korun. Policisté Mostečance sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru