Děti z bečovské školy se učily společně s policistkami. Připomínají si, jak se venku bezpečně pohybovat
Foto: Policie ČR
Most

Most, Bečov - Policisté oddělení tisku a prevence zamířili do základní školy v Bečově. Budou s žáky 3. a 4. tříd pracovat na ojedinělém preventivním projektu „Zebra se za tebe nerozhlédne“.

Projekt je určen pro dopravní výchovu a bude děti učit, jak se bezpečně pohybovat venku, na chodnících i na komunikacích. "Hlavním úkolem je dětem připomenout a zopakovat si pravidla chování v silničním provozu tak, aby se dětem nic nestalo," připomíná mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Pro děti je připraven sešit, se kterým budou každý týden pracovat a budou v rámci sešitu malovat, počítat, budou si vyprávět a plnit úkoly. Do projektu mohou učitelé zapojit i rodiče. Se sešitem mohou pracovat děti doma, v družinách, v kroužcích a jiných dětských sdružení. Sešit je volně ke stažení na internetu.

Děti v bečovské škole sešit obdržely z rukou policistek, které s nimi několik lekcí proberou v rámci výuky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru