Přemýšlíte o prodeji bytu v Mostě? Prodejte ho MOSTECKÉ BYTOVÉ! Podívejte se, jak na to
Město Most. Ilustrační foto
Most

Most - Vlastníte v Mostě byt, který již neužíváte? Nechcete mít starosti s pronájmem svého bytu? Potřebujete peníze a přitom vlastníte byt? Ve všech těchto případech může být pro Vás rychlým a bezproblémovým řešením městská společnost MOSTECKÁ BYTOVÁ, a.s.

MOSTECKÁ BYTOVÁ, a.s. nabízí odkoupení bytových jednotek v osobním vlastnictví na území města Mostu od vlastníků, a to jak od fyzických tak i právnických osob, dle PRAVIDEL PRO VÝKUP BYTOVÝCH JEDNOTEK schválených jediným akcionářem společnosti dne 6. června letošního roku.

Od 1. října 2019 poběží další, již 4. kolo výzvy k výkupu bytových jednotek v osobním vlastnictví. Výkupy budou prováděny nepřetržitě až do vyčerpání stanoveného finančního limitu pro rok 2019.

Jedná se o byty na území města, vyjma městských částí Rudolice, Souš, Čepirohy, Velebudice, Vtelno, bez ohledu na obsazenost či stav užívání dané bytové jednotky. Můžou to tedy být buď byty prázdné, nebo obsazené nájemníkem s platnou nájemní smlouvou. Tento nájemník však nesmí mít žádné splatné závazky vůči statutárnímu městu Most ani vůči kupujícímu, které nejsou řádně hrazeny, ani s ním tyto organizace nevedly v uplynulých třech letech soudní spor. Dále to mohou být byty obsazené vlastníkem, který následně uzavře s kupujícím (MOSTECKOU BYTOVOU, a.s.) nájemní smlouvu.

1909logomb

Nabídka k prodeji bytové jednotky

  • Obsah nabídky k prodeji bytové jednotky musí korespondovat s čl. VIII. Pravidel provýkup bytových jednotek.

Adresa doručení nabídky

  • Písemnou nabídku je třeba doručit na adresu: MOSTECKÁ BYTOVÁ, a.s., Josefa Skupy 2522, 434 01 Most.

Kupní cena

  • Nabídka k prodeji bytové jednotky musí obsahovat navrhovanou výši kupní ceny ze strany prodávajícího. Maximálně přípustná kupní cena budestanovena znaleckým posudkem.

Jistota

  • Složením jistoty prokazuje prodávající závazný zájem o prodej bytové jednotky. Výše jistoty se stanovuje na částku 3.000,-Kč/bytovou jednotku. Jistota musí být poukázána na účet č. 1042437379/0800 již při podání nabídky.

Ostatní podmínky

  • Bytová jednotka nesmí být zatížena jakýmkoliv dluhem vůči SVJ, na bytové jednotce nebude váznout zástavní právo a jiná věcná omezení, vyjma uzavřené nájemní smlouvy, která plní podmínku stanovenou v čl. IV.2.b) Pravidel.

Plné znění Pravidel pro výkup bytových jednotek je zveřejněno na webových stránkách společnosti Mostecká bytová, kde se dozvíte i další související informace: https://www.mosteckabytova.cz/cz/vyzva-k-vykupu-bytu.
Informace Vám podáme i na telefonním čísle 476 705 084 nebo prostřednictvím e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

MOSTECKÁ BYTOVÁ, a.s. Vám zajistí také bezplatné zpracování potřebných znaleckých posudků a výkup bytu provede bez jakýchkoliv provizí či poplatků.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru