Všímavý zaměstanec technických služeb pomohl strážníkům zajistit muže podezřelého z loupeže
Zadžený podezřelý. Foto: MP Most
Most

Most - Na tísňovou linku Městské policie Most 156 oznámil pracovník Technických služeb města Mostu, že uviděl muže, který vyběhl z prostoru u potravin U Kubísků a měl v ruce peněženku, ze které něco vytáhl, poté ji odhodil a utíkal směrem k parku. Oznamovatel také předal strážníkům přesný popis podezřelé osoby.

Operační pracovníci městského kamerového dohledového systému městské policie zahájili monitorování lokality z několika kamerových bodů a pátrali po podezřelém. "Muže odpovídajícího popisu svědka následně motohlídka strážníků zajistila v ul. W. A. Mozarta. Vzhledem k tomu, že byl muž podezřelý z loupeže, předali strážníci uvedeného muže se všemi poznatky a záznamy z kamerového systému policistům Policie ČR k dalšímu šetření," uvedla Veronika Loucká z mostecké městské policie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru