Mostem chodila zmatená žena. Jiný senior nedokázal vstát z vany
Foto: MP Most
Most

Most - V odpoledních hodinách oznámila na linku 156 mostecké městské policie oznamovatelka, že v ul. Šeříková se pohybuje starší zmatená žena, která neví kde je a uvádí, že se ztratila cestou za svým synem.

K události byla vyslána motohlídka strážníků, která se na místě spojila s oznamovatelkou. Ta se starší ženou vyčkala do příjezdu hlídky. Strážníci zjistili kontrolou totožnosti jméno seniorky a následně se jim podařilo kontaktovat jejího syna. Ten se dostavil na místo a devadesátiletou maminku si od strážníků převzal.

O pomoc strážníků požádala na lince 156 pečovatelka, která pečuje o staršího muže. Tomu se přitížilo, nebyl schopen vstát z vany a pečovatelka ho nemohla uzvednout. Strážníci seniorovi pomohli vstát a zjišťovali, zda nepotřebuje přivolat lékařskou pomoc. Muž lékaře nepožadoval a strážníkům poděkoval za pomoc .

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru