Zájem o Mobilní rozhlas v Mostě stoupá. Zaregistrujte se v chytré aplikaci a vyhrajte!
Tisící registrovaný Jakub Machovec (uprostřed) získal od primátora města divadelní předplatné do městského divadla. Foto zdroj: Mostecké listy
Most

Most - Je to jednoduché, rychlé a efektivní! Informace o dění ve městě pořád na dosah ruky, z mobilu i tabletu! Město Most komunikuje už jeden měsíc s občany chytře pomocí aplikace Mobilní rozhlas. K dnešnímu dni je do této aplikace zaregistrováno 2 050 uživatelů. Pokud vás možnosti využití Mobilního rozhlasu a jeho aplikace lákají, neváhejte se zdarma registrovat!

Do mobilu vám pak budou pravidelně chodit informace o kulturních a sportovních událostech pořádaných v Mostě, jednou týdně elektronický zpravodaj s tím nejdůležitějším, co se ve městě děje, a chybět nebudou ani informace o odstávkách, dopravních uzavírkách nebo krizové informace.

Aplikace navíc umožňuje oboustrannou komunikaci, proto lidé jejím prostřednictvím hlásí městu nejrůznější závady, nepořádek, černé skládky a další. Vítáme především informace o poničeném městském mobiliáři, tedy rozbitých odpadkových koších, lavičkách nebo atrakcích na dětských hřištích. Těch je po městě hodně a není v našich silách provádět denně jejich kontrolu. Při zadávání podnětů prosíme co nejpřesněji určovat polohu. Na mobilním telefonu je proto vhodné mít zapnutou službu GPS, což nám usnadní práci při identifikaci daného místa či objektu.

Mobilní rozhlas rozdává ceny

Každý tisící zaregistrovaný uživatel v mobilní aplikaci Mobilní rozhlas vyhrává od města Most hodnotný dárek – divadelní předplatné, lístky do kina, vstupenky na zajímavé kulturní nebo sportovní akce, relaxační vstupenku na Aquadrom, nabitou čipovou kartu na MHD a další.

Tisícím zaregistrovaným uživatelem se stal Jakub Machovec. Ten získal divadelní předplatné do městského divadla na celý zbytek roku. „Vítám tuhle novinku, o kampani jsem se dozvěděl na facebooku města a sám již novou mobilní aplikaci využívám. Například pro nahlášení závad, ale praktické se mi zdají také informace o blokovém čištění,“ svěřil se Jakub Machovec.

Zaregistrovaná s pořadovým číslem 1 500 paní Lucie Pohořálková vyhrála vzlet kotveným balonem během letošní Mostecké slavnosti. Výhru věnovala společnost SEV.EN.ENERGY. „O nové službě, kterou magistrát zavedl, jsem získala informace při žádání o nový občanský průkaz na odboru správních činností. Byla jsem strašně mile překvapená, že jsem něco vyhrála a společně se svými přáteli jsme si výhru skvěle užili. U nové aplikace ocením pozvánky na kulturní a sportovní akce, které mi budou chodit přímo do mobilu a já je tak nezmeškám,“ říká Lucie Pohořálková.

Dvoutisící výherce Jiří Pravda získal za svoji registraci v nové mobilní aplikaci relaxační vstupenky na mostecký Aquadrom v hodnotě 2 000 Kč. „O kampani jsem se dozvěděl v Mosteckých listech. Jsem předsedou v našem panelovém domě a tuto informovanost vítám. Cenu využiji s manželkou, pravidelně chodíme na Aquadrom,“ sdělil Jiří Pravda.

A kde se registrovat?

Na webových stránkách https://mesto-most.mobilnirozhlas.cz po stažení aplikace Mobilní rozhlas, kterou najdete v telefonu s Androidem i systémem iOS. Kromě možnosti vyhrát budete ZDARMA informováni o důležitých událostech přímo do vašeho telefonu (pomocí SMS zpráv, e-mailů, anket nebo aplikace pro chytré telefony).

(vyd)

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru