V centru Mostu se Litvínovan vloupal do obchodu a do auta, už je ve vězení
Ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí kriminalisté díky osobní a místní znalosti objasnili případ krádeže vloupáním do prodejny v centru Mostu a odhalili totožnost neznámého pachatele.

Podle nich měl několikrát soudně trestaný 30letý muž z Litvínova ve druhé polovině srpna v nočních hodinách vniknout přes okno do prodejny potravin a tam měl odcizit pokladnu s několika tisíci korunami. Peníze utratil a pokladnu zahodil na střechu komerčního objektu, kde byla policií nalezena.

Vyšetřovatel ho obvinil z přečinu krádeže. Už koncem července byl stíhán pro jinou krádež a poškození cizí věci, když měl v Mostě za použití násilí vniknout do zaparkovaného nákladního vozu a z něj měl odcizit dvě motorové pily a horolezecké vybavení, vše za 100 000 korun. Jednu pilu kriminalisté zajistili v zastavárně, část horolezecké výstroje nalezl náhodný občan odhozenou na ulici.

Obviněnému muži hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. Nyní je ve vězení, kde si odpykává jiný trestný čin. (ls)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru