Muž se chystal v Mostě krást, předtím se ještě ve vozidle vyspal
Foto: MP Most
Most

Most - Na tísňovou linku Městské policie Most oznámila oznamovatelka, že na parkovišti za Business centrem do jejího vozidla pravděpodobně násilím vnik neznámý muž a teď v něm spí.

Operační pracovník městského kamerového dohledového systému okamžitě zahájil monitorování oblasti kamerou a na místo byla vyslána motohlídka strážníků. Ti muže vzbudili a vyzvali k prokázání totožnosti. Při bližším ohledání vozidla společně s oznamovatelkou zjistili, že měl podezřelý v tašce připraveny k odcizení kolečkové brusle, vybavení lékárničky a reflexní vesty, které vyndal ze zadního úložného prostoru vozidla.

Podezřelého muže strážníci se všemi poznatky předali přivolané hlídce Policie ČR k dalším úkonům. (lou)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru