Sedmdesátiletí senioři volali na pomoc strážníky. Napadal je podnapilý syn
Foto: MP Most
Most

Most - O pomoc požádal na tísňové lince Městské policie Most sedmdesátiletý muž, který uvedl, že jeho a manželku doma napadá jejich podnapilý syn, který v bytě nebydlí, ani není trvale hlášen, a odmítá byt opustit.

K události byla vyslána motohlídka strážníků, kteří se na místě spojili s oznamovatelem. V bytě poté nalezli silně podnapilého muže, kterého na žádost oznamovatele vyzvali, aby si vzal své osobní věci a opustil byt.

"Muž reagoval tím, že začal vulgárně napadat své rodiče. Strážníci muže opakovaně vyzvali, aby se uklidnil a byt opustil, ten však výzvy neuposlechl a začal vulgárně slovně napadat také zasahující strážníky. Podnapilého muže tak museli strážníci z bytu vyvést v poutech," uvedla Veronika Loucká z Městské policie Most. 

Napadení sedmdesátiletí senioři byli na místě hlídkou poučeni o možnosti podání oznámení na Policii ČR. Po provedení lékařské prohlídky strážníci agresora poučili a seznámili ho s tím, že jeho přestupek bude postoupen k projednání na odbor správních činností magistrátu města Mostu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru