Litvínovští dobrovolní hasiči mají dva nové zásahové obleky a 14 párů rukavic, s nákupem pomohl městu kraj
Ústecký kraj finančně podpořil nákup osobních ochranných prostředků dobrovolným hasičům města. Foto: město Litvínov
Most

Litvínov - Ústecký kraj finančně podpořil nákup osobních ochranných prostředků dobrovolným hasičům města Litvínova.

Začátkem letošního roku Rada města Litvínova schválila podání žádosti o dotaci na akci Vybavení jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí osobními ochrannými prostředky a věcnými prostředky požární ochrany z Programu 2019 pro poskytování dotací z rozpočtu Ústeckého kraje. Dále rada města schválila závazek spolufinancování akce v minimální výši 10 % z celkových uznatelných nákladů.

Na základě smlouvy o poskytnutí neinvestiční dotace ze dne 19. června 2019 poskytl Ústecký kraj městu Litvínovu dotaci 67,5 tisíce korun na nákup dvou zásahových oděvů a 14 párů zásahových rukavic pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů města Litvínova.

Celkový nákup byl uskutečněn v hodnotě více než 75 tisíc korun včetně DPH,  spoluúčast města Litvínova byla tedy ve výši přes 7,5 tisíce korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru