Prasklé topení vytopilo uměleckou školu a způsobilo poplach
Strážníci procházejí vytoupenou uměleckou školu. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Na pultu centrální ochrany strážníků Městské policie v Mostě se v pondělí ve večerních hodinách rozezněl signál o pohybu v objetu základní umělecké školy F. L. Gassmanna v ulici Obránců míru.

Hlídky vyslané na místo zjistily, že v přízemní části školy se nachází pootevřené okno a ven je slyšet hluk a syčení. Po chvilce se na místo dostavila odpovědná osoba, která odemkla hlavní vchod a strážníci po vnější kontrole začali provádět vnitřní kontrolu školy.

Během této kontroly bylo nalezeno prasklé topení, ze kterého pod tlakem stříkala horká voda a způsobovala nejen hluk, ale i pohyb vertikálních žaluzíí.

Strážníci s ředitelem školy ihned uzavřeli hlavní uzávěr vody v topení a tím zamezili vzniku dalších škod na majetku. Hlídky strážníků provedly ještě důkladnou kontrolu celého objektu školy, kde naštěstí nebyl nikdo nalezen a z místa odjely.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru