A co je to vlastně ta kohezní politika?
Beseda proběhne 7. listopadu od 14 hodin v budově Vysoké školy finanční a správní v Mostě
Most

Most - Slyšeli jste už někdy termín kohezní politika? Jedná se o tzv. politiku soudržnosti EU, jejímž cílem je snižování rozdílů mezi úrovní rozvoje různých regionů. Co si pod tímto pojmem vlastně můžeme představit? To zjistíte na chystané besedě, kterou pro vás připravuje informační centrum Europe Direct Most.

Návštěvníci se dozvědí teoretické i praktické informace. Představeny také budou úspěšné projekty v rámci našeho regionu. Beseda proběhne 7. listopadu od 14 hodin v budově Vysoké školy finanční a správní v Mostě. Na besedu jsou srdečně zváni všichni zájemci z řad veřejnosti, kteří by se o tomto tématu chtěli dozvědět více. Beseda je vhodná i pro školy. Pro bližší informace je možné centrum kontaktovat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Informační centrum Europe Direct MostInformační centrum Europe Direct Most, sídlící ve studijním středisku Vysoké školy finanční a správní, připravilo od roku 2007 pro veřejnost i studenty již stovky besed, desítky bezplatných jazykových kurzů a mnoho dalších zajímavých akcí. Mezi nejčastější aktivity patří mimo jiné i přednášky pro školy. Na informační centrum ED se můžete obrátit s jakýmkoliv dotazem týkajícím se Evropské unie, jako je třeba práce či studium v rámci členských zemí EU. Více informací naleznete na Facebooku a Instagramu centra – Europe Direct Most.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru