V Mostě vzniká nový park. Zmenšuje se totiž oplocení okolo Aquadromu
Zde býval plot, nyní je tu volný vstup do nového parku. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Kolem mosteckého Aquadromu vzniká nové oplocení. Ve spodní části areálu vede jinou trasou, vzniká tak nový parčík.

K rekonstrukci plotu přistoupilo město z důvodu již nevyhovujícího technického stavu původního oplocení a korozi nosných sloupků. Při realizaci stavby nedochází k žádným omezením provozu.

Cena stavby je něco přes čtyři miliony korun a provádí ji Technické služby města Mostu. Dokončena by měla být do konce roku.

Nyní se dokončují bourací práce, na které navazuje betonování nových sloupků. Následně probíhá montáž plotových dílců včetně podhrabových desek. Zároveň je budována nová pěší komunikace.

Po rekonstrukci oplocení dojde k zmenšení areálu Aquadromu ze strany od ulice 1. máje, což mimo jiné přinese možnost lepší a snazší údržbu areálu pro Technické služby.

V nově vzniklé ploše vznikne menší park s novou pěší komunikací, od ulice Zdeňka Štěpánka do ulice Ke Koupališti. Informují o tom Mostecké listy. (vn)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru