Nemohoucí muž se v uzavřeném bytě nemohl dva dny pohnout bolestí
Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - Strážníci Městské policie v Mostě vyjížděli včera ve večerních hodinách do ulice U Věžových domů, kde čekala na strážníky oznamovatelka, která strážníkům sdělila, že již druhý den nepřišel do občerstvovny jeden ze štamgastů, starší muž, který již delší dobu žije sám hned vedle jeho oblíbené hospody.

Paní strážníkům dále sdělila, že jim to nedalo a vyjela se s kolegou výtahem podívat do 11. patra k mužově bytu. Pán po zaklepání sdělil oznamovatelce, že je na posteli a nemůže se hýbat. Paní se okamžitě obrátila s žádostí o pomoc na linku 156.

Hlídka se po příjezdu na místo pokusila muže kontaktovat boucháním na dveře, po čemž starší muž strážníkům potvrdil, že je v pokoji a nemůže se již druhý den pohnout a má velké bolesti nohou. Strážníci se okamžitě rozhodli o vstup do bytu za použití speciálního nářadí na otvírání dveří s obavou o mužovo zdraví.

Po otevření bytu bez poškození dveří byla na místo přivolána zdravotnická záchranná služba, která si pacienta převzala a odvezla ho k dalšímu vyšetření do mostecké nemocnice.

Hlídka byt před odchodem uzamkla a zabezpečila.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru