Na rozsvícení mosteckého vánočního stromu přišly tisíce lidí
Slavnostní rozsvěcení vánočního stromu na náměstí v Mostě přitáhlo tisíce lidí. Foto: město Most
Most

Most - Od neděle rozsvícený vánoční strom, nazdobené stromy v okolí, 1. náměstí celé ve vánočním hávu, vyšňořená kašna s lucernami místo adventních svíček, živá zvířátka, vyřezávaný betlém starého Mostu, dětský kolotoč, Ježíškovská pošta, prodejní stánky s lahodnými nápoji i sváteční krmí, a tomu všemu vévodí vánoční strom s aurorou, která světelně reaguje na zvukové podněty. Tak to nyní vypadá v centru Mostu na Vánočních trzích.

Rozsvěcení vánočního stromu přilákalo odhadem na pět tisícovek lidí. A Mostečané miliují i své vánoční trhy. Sjíždějí se na ně lidé i z blízkého okolí. Dát si teplou medovinu nebo svařák v chladném počasí a na pěkném místě, tomu jen málokdo odolá. Nedaleko je navíc v provozu – a také oblečeno do svátečního – mobilní kluziště s půjčovnou bruslí a občerstvením.

Program vánočních trhů a Vánoc v Mostě je bohatý a každý si z něj vybere to své.

Byli jste na včerejším rozsvěcení vánočního stromu? Ukažte své fotky ostatním v komentářích pod odkazem na článek na facebooku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru