Vrátil se na místo činu: Mostečan sebral v obchodě rádio, druhý den si přišel pro další
ilustrační foto
Most

Most - Škodu za 4 980 korun způsobil jednomu mosteckému supermarketu 27letý muž z Mostu. Toho z přečinu krádeže obvinila policie v Mostě a podala podnět na vazební stíhání. Muž už v minulosti kradl a nyní soud vazbu na něj uvalil.

Muž měl tento měsíc v supermarketu v Mostě odcizit internetové rádio, které si dal do sportovní taky a následně z prodejny odešel bez placení. Na místě nechal jen prázdnou krabici od výrobku. Krádež odhalili pracovníci prodejny a přivolali policisty.

"Ti dle místní a osobní znalosti vytipovali podezřelou osobu, kterou ještě týž den vypátrali v Mostě na ulici. U sebe měla odcizené rádio. Jak se ukázalo dalším šetřením, muž byl v téže prodejně i den před tím a měl si odnést bez placení stejné rádio. To prý obratem prodal na ulici náhodnému zájemci," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru