Obezřetnost se vyplatí, ženu okradli na mosteckých vánočních trzích
Ilustrační foto
Most

Most - Nepříjemné zjištění čekalo jednu ženu, která minulý týden v odpoledních hodinách navštívila mostecké vánoční trhy.

Během pobytu jí neznámý zloděj odcizil v nestřeženém okamžiku z její kabelky peněženku. V ní měla okradená žena finanční hotovost, platební karty a také osobní doklady. Poškozená krádež oznámila mostecké policii a způsobenou škodu vyčíslila na několik tisíc korun.

"Policie v souvislosti s tímto případem znovu upozorňuje a nabádá občany, aby byli v této době předvánočního shonu mimořádně ostražití a hlídali si dobře své osobní věci," upozornila Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru