Spící ženě na nádraží ukradli telefon a odevzadli ho na policii. Potom se vrátili obrat ji znovu
Ilustrační foto
Most

Most - ovedená trojice okradla ženu na nádraží v Mostě. Vyšetřovatel mostecké policie je již obvinil z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku ve spolupachatelství.

Jednalo se o tři muže ve věku 18, 20 a 21 let z Mostu. Dva mladší měli na mosteckém nádraží ve večerních hodinách v hale využít nestřeženého okamžiku a poškozené ženě měli odcizit z kapsy kalhot mobilní telefon.

"Žena na lavičce spala a jednání dvojice nezaregistrovala. Muži následně odešli do budovy policie, kde mobil odevzdali s tím, že ho našli venku před nádražím. Poté se vrátili zpět do haly Českých drah, kde potkali třetího z obviněných a opět zkoušeli, zda žena tvrdě spí. Když se neprobudila, tak jí nejstarší z trojice měl odcizit z kapsy svetru peněženku s doklady a platební kartou. Posléze z místa všichni tři odešli," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Okradená žena vyčíslila škodu na částku 13 tisíc korun. Mladším obviněným hrozí za tato jednání až dvouletý trest odnětí svobody, starší může očekávat o rok více s ohledem na kriminální minulost.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru