Žena prošla v obchodě proměnou! Změny šatníku si ale všimla ochranka
Žena si v obchodě vyhlédla budnu, za kterou nechtěla platit. Ilustrační foto
Most

Most - Ač byla za krádeže již souzena, opět se dostala žena ve věku 27 let z Mostu na šikmou plochu. Tentokrát měla odcizit v jednom mosteckém supermarketu dámskou zimní bundu.

S oděvem zamířila do zkušební kabinky, kde si novou bundu oblékla na sebe a tu svoji si uschovala do kabely. Ostraha prodejny však změnu oděvu u paní zaznamenala, a když žena prošla pokladnou, aniž by zboží uhradila, ostraha ji zadržela.

Nepoctivá nakupující skončila na policii, odkud odešla se záznamem o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení. Zboží v hodnotě 1 599 korun bylo zajištěno a vráceno zpět prodejně.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru