Kokain, pervitin, marihuana. Motoristé měli pozitivní testy na drogy, včera čtyři!
Ilustrační foto: CC0
Most

Mostecko - V síti policejních kontrol skončilo během pěti dnů sedm řidičů, kteří měli pozitivní testy na drogy. Ve středu o tom informovala mostecká policie.

Muž z Mostu řídil v pondělí škodovku po ulici Jana Palacha, kde ho zastavili policisté a provedli u něj test na drogy. Byl pozitivní na látku THC. O pár hodin usedl za volant svého vozu znovu a byl zastaven v ulici Javorová.

Mladá Mostečanka se o víkendu v obci na Mostecku podrobila orientačnímu testu na přítomnost návykových látek, ten ukázal na kokain.

Řidič, který měl včera pozitivní test na marihuanu, se podrobil kontrole v ulici Okružní. Hamerští policisté v úterý kontrolovali muže z Chomutovska při řízení auta v ulici Větrná, měl pozitivní výsledek na amfetamin. Další včerejší kontroly odhalili dva řidiče s pozitivním testem na drogy v obci Horní Jiřetín a u obce Liběšice. Posledního řidiče kontrolovali policisté na silnici I/13. I on kvůli pozitivnímu výsledku na testu skončil na policii.

Všem motoristům policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. (ls)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru